Dit doen wij

Tegenwoordig wordt er van uit gegaan dat elk bedrijf een website heeft. Een fancy en aantrekkelijke website die de informatie weergeeft die je als bedrijf of particulier nodig hebt. Ook wel een online visitekaartje. Een website kan zo uitgebreid zijn als mogelijk. Het hoeft niet altijd duur te zijn om te profiteren van de online aanwezigheid. Wij helpen je daar graag mee.
 

 

Het begint met een goed idee

 

 

Wij leveren Wordpress websites

WordPress CMS is flexibel, wereldwijd zijn er duizenden ontwikkelaars continu bezig zijn met het verbeteren van WordPress. Hierdoor heeft Wordpress veel functies die we nodig hebben ter ondersteuning van onze dienstverlening. Het is ideaal voor starters en ondernemers die snel en niet al te ingewikkeld online aanwezig willen zijn. 

Wij leveren websites met ons CMS

Met het veilig en betrouwbaar CMS van UPdevelopment. Het CMS is door onszelf ontwikkeld. Vanuit deze 'omgeving' zijn door de tijd heen al diverse ontwikkelingen geprogrammeerd. De meeste klanten van ons werken dan ook vanuit dit CMS om hun weboplossing simpel te beheren.

 

Maatwerk / Web applicatie

Dankzij ons eigen CMS maakt het ons mogelijk om maatwerk te leveren. De slimme webapplicaties die UPdevelopment ontwikkelt leveren je als organisatie verschillende voordelen op.
 

Kostenbesparend

Een webapplicatie is gemakkelijk te implementeren. De gebruiker heeft enkel een webbrowser nodig om van de applicatie gebruik te maken. Hierdoor zijn er geen ingewikkelde installatieprocedures vereist. Updates worden centraal uitgevoerd. Zo maakt iedereen automatisch gebruik van de meest recente versie van de webapplicatie.

Up-to-date informatie

Webapplicaties zijn web gebaseerd zodat men op elke plek met internet toegang heeft tot het ontwikkeld systeem. Iedereen werkt altijd met de meest recente informatie opdat alles op de server opgeslagen wordt.

Eenvoud en gemak

Web apps zijn vaak makkelijk te integreren. Dit is vaak met andere websites of webservices. Bij het uitrollen in een gorte organisatie zal dit geen ingewikkelde installatieprocedure vereisen, omdat een web applicatie draait binnen een webbrowser. Er is dus geen schijfruimte benodigd om en webapplicatie te installeren. En doordat alleen een webbrowser vereist is, zijn webapplicaties platform onafhankelijk.


Wil je meer weten over ons eigen CMS of WordPress? Neem dan contact op!

 

UPdevelopment
O.L.Vrouwestraat 15
6035 AN, Ospel
KvK: 5986 36 17
BTW: NL213816350B01

 

 

webontwikkelaar uit Ospel, Midden-Limburg