Responsive Design

Simpel gezegd passen responsive websites zich aan aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Of dit nu een desktop monitor is, een tablet, of een smartphone. Er is slechts een website, waarvan de lay-out zich aanpast aan de resolutie van het beeldscherm.Omdat beeldschermresoluties alsmaar toeneemt, is responsive design een belangrijk punt in de ontwikkeling van een website of web applicatie

Responsive design betekent niet alleen de juiste weergave maar ook rekenening houdend met de snelheid van je website of web applicatie. Een website met veel afbeeldingen en 'toeters en bellen' wil niemand lang op wachten voor dat de pagina geladen is op je telefoon of tablet en uiteraard wil je ook niet over je databundel heen gaan.

Heb je al een website?

Controleer hier hoe Google je website beoordeelt op mobiel vriendelijkheid. De uitslag van deze test zegt niets over de snelheid, maar geeft op zijn minst aan of je op de goede weg bent. Vanaf 21 april 2015 heeft Google het zoekalgoritme aangepast waardoor mobielvriendelijke websites een hogere rank krijgen dan andere websites welke alleen voor desktop ontwikkeld zijn.

UPdevelopment
O.L.Vrouwestraat 15
6035 AN, Ospel
KvK: 5986 36 17
BTW: NL213816350B01

 

 

webontwikkelaar uit Ospel, Midden-Limburg